Kurs i diskgolf

Nybegynner-/Introkurs

For deg som er ny i sporten, eller lurer på hva disk golf er. 

Her vil du lære hva disk golf går ut på, hvordan disker flyr, ulike måter å kaste på, hvordan man skal te seg på banen, samt de aller viktigste reglene. 

Dette kurset er designet for å hjelpe deg med å komme i gang med sporten, skjønne hvordan spillet fungerer, og med å finne frem til enda mer informasjon når du ønsker det.


Privattimer / Coaching

Er du allerede aktiv innen disk golf og ønsker å bli bedre? Noen ganger kan det være vanskelig å finne frem i en jungel av informasjon, teknikkvideoer og tips på internett. 

Med privattimer går vi løs på akkurat det DU vil jobbe med. Vi går systematisk til verks for å finne ut hvordan DIN kropp på best mulig måte kan løse den utfordringen du står ovenfor. 

De færreste blir mirakuløst proff i løpet av en time. Derfor vil du få med deg øvelser som du kan terpe på for å fortsette å utvikle de delene av spillet som du ønsker å jobbe med.

I disse timene vil du bli stilt en del spørsmål for å kartlegge hva du ønsker å jobbe med, hvilket nivå du er på nå, og hvor du ønsker å være i fremtiden. Video er også et verktøy som blir brukt her, for å kunne analysere bevegelsesmønsteret ditt nøyaktig, samt å gjøre deg bevisst på hvordan du faktisk beveger deg.

Online formcheck

Ønsker du bekreftelse på at det du gjør er riktig? Lurer du på hva det er som skurrer i kast øyeblikket? Kanskje har du lyst på litt coaching, men ikke er helt klar for privattimer enda?

Her kan du sende inn en video av deg selv som kaster, så vil jeg ta en kikk på det og gi deg en grundig tilbakemelding basert på det du selv beskriver og hva du er ute etter.

Dette er en kjempefin måte å få en virkelighetssjekk og er ment for å styre deg på riktig vei videre i utviklingen. 

Ønsker du bare å kaste lengre, sette flere putter eller treffe flere fairways hjelper jeg deg selvsagt med det også!